1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(3 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 3
  1. Beoordeling:

    2
    Slechte service
    We waren maandag 16 okt bij Zadig en voltaire louisalaan Brussel,
    Ik wilde een paar sneakers kopen dus vroegen we de verkoopster naar de maat en de prijs.. prijs was 345 euro.
    Ik kom aan de kassa en de prijs is plots 395 euro. Ja mevrouw sorry ze hebben onlangs de prijzen veranderd en wij kunnen daar niks aan doen.. ik zeg ” op de doos staat ook duidelijk vermeld dat de prijs 345 “is, dus normaal telt de prijs op de doos. Ah nee we kunnen niks voor u doen dit is niet aan ons. 🥴
    1

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reageer
  2. Beoordeling:

    2
    Slechte service
    Het plaatje van de shirt was na 1 avond al bijna geheel er af. Dit uitlegt in de winkel geven ze aan dat dit niet onder hun “ service” valt en maar een klacht moet indienen. Ten 1e is het niet normaal dat er zo”n brutale medewerkers er werken die totaal geen respect en begrip hebben. Uiteindelijk geven ze aan het shirtje te kunnen maken en moet IK deze weer komen halen. Belachelijk. Daarna krijg ik een e-mail van Zadig er Voltaire dat ze geen bon hebben en graag een foto er van willen. Ik heb deze bij de medewerker ingeleverd! Sorry, maar ik raad Zadig et Voltair zeker niet aan!
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reageer
  3. Beoordeling:

    2
    Slecht geholpen geen garantie
    Wat jammer na het kopen op twee oktober een mooie trui van 245 euro met steentjes. Wij wassen de trui binnenste buiten en tot mijn verbazing zijn er steentjes af. Twee keer gedragen en bij de Bijenkorf het uitgelegd. Geen divisie mogelijk gedragen en gewassen geen garantie. Bizar na mijn idee twee keer gedragen. Jammer van jullie service en dat de manager ons niet te woord wilde staan.
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Zadig & Voltaire

Het wereldwijde modemerk Zadig & Voltaire is opgericht door de bekende ontwerper Thierry Gillier. Inmiddels is zijn manier van stijlen en ontwerpen niet meer weg te denken uit het modelandschap. De iconische kledingstukken van het merk zijn over de hele wereld te vinden. De ontwerpen van kleding zijn casual maar wel van een hoge kwaliteit. Naast de kleding heeft het merk ook een lijn met tassen en accessoires. Daarnaast verkoopt Zadig exclusieve sieraden en zijn ze ook bezig met het uiten van statements via de kleding die wordt verkocht. Zo is het bedrijf actief feministisch en neemt het maatschappelijke verantwoordelijkheid. Alle kleding en modelijnen van Zadig et Voltaire zijn te bestellen via de eigen webshop van het merk. Via zadig-et-voltaire.com kunnen de producten worden besteld, hierbij heb je bijvoorbeeld de garantie dat jouw producten authentiek zijn.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Zadig & Voltaire. De beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Zadig & Voltaire en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Zadig & Voltaire laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Zadig & Voltaire

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Zadig & Voltaire.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.