4.1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 8.2/10
(9 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 9
  1. Beoordeling:

    10
    Goede service
    Heb hier al 2 keer besteld. Zeer snelle service. Zeer goede kwaliteit leder. Alles tip top in orde.
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reageer
  2. Beoordeling:

    10
    Goede service
    Mooi rugzak, goede prijs en snelle levering. Ben zeer tevreden.
    1

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reageer
  3. Beoordeling:

    10
    Goede ervaring
    Zojuist mijn bestelling ontvangen; orgineel, onbeschadigd, zeer goed verpakt. Scherpe prijzen, snelle verzending. Eerdere bestelling idem dito.
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reageer
  4. Beoordeling:

    10
    Mooie, nieuwe tas, snel geleverd.
    Zeer tevreden met de nieuwe tas, hij zat nieuw in folie en voldoet aan mijn verwachtingen. Was ook veel goedkoper dan in de winkel bij mij in de stad (utrecht). Ik raad deze shop aan!
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reageer
  5. Beoordeling:

    2
    Ik heb geen aankoop en compensatie van bagage24.nl ontvangen. Alleen leugens.
    Het postbedrijf DHL liet mijn aankop voor de deur van mijn appartment vallen terwijl ik aan het werk was en het pakket vermist. Ik vroeg bagage24.nl om de situatie te onderzoeken en vulde het formulier. En het is gewoon dat er wekenlang tegen mij werd gelogen dat het onderzoek nog gaande was, maar ik kwam erachter dat het een leugen was. Ik eiste compensatie voor het verlies van de aankoop, aangezien dit bagage24.nl samerwerkt met DHL, maat ze weigeren verantwoordelijkheid te nemen. Kortom, koop niets van hen!
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reageer
  6. Beoordeling:

    2
    slechte service
    13 april tas besteld , tot op heden niet geleverd , na veel mails en vandaag maar weer telefoontje , zeggen ze dat ik geduld moet hebben want het pakket staat nog ergens bij DHL in duitsland en ze zijn het aan het onderzoeken . ik heb al betaald krijg niet zomaar mijn geld terug want eerst moeten ze het onderzoeken en dat heeft tijd nodig , nog meer tijd !!! uitgelegd dat deze tas bedoeld is voor mijn vakantie , maar daar hebben ze lak aan .. wat slecht dit !!!
    een fout van hun … krijg gewoon mijn geld niet terug .. en weer afwachten …
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reageer
  7. Beoordeling:

    10
    Zeer netjes
    Zeer netjes afgeleverd, goed ingepakt en precies het bestelde product zoals verwacht zonde enige schades of iets.
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reageer
  8. Beoordeling:

    10
    Goed ervaring
    Een goed ervaring zowel qua serviceniveau als qua prijsniveau. Ik las wat negatieve reviews elders maar ik ben het daar dus zeker niet mee eens.
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reageer
  9. Beoordeling:

    10
    Tas is echt
    Sneller levering en tevreden met mijn aankoop.
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Bagage24

Op de website van Bagage24 kunnen klanten diverse soorten tassen, zakken en accessoires bestellen. De website heeft een breed assortiment van meer den 25.000 artikelen dat verdeeld is in Bagage, Business, Rugzakken, Tassen, Schooltassen, Portemonnees en Accessoires. Er worden in de webshop Bagage24 vele merken verkocht, waaronder bekende merken als Boss, Samsonite, Montblanc, Lacoste en The North Face. Bezoekers van de website kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief en voor vragen en contact kunnen ze contact opnemen met de klantenservice via telefoon, email of het contactformulier op de website. Bestellingen die op Bagage24.nl worden geplaatst worden binnen 1 tot 2 dagen geleverd binnen Nederland en België, de levering is altijd gratis. Het complete en actuele assortiment staat op de website van Bagage24.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Bagage24. De beoordeling van 8.2/10 is gebaseerd op 9 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees alle reviews en beoordelingen over Bagage24 om erachter te komen of dit bedrijf aan jouw wensen voldoet. Interessant kan bijvoorbeeld zijn of je garantie hebt en wat je rechten zijn. Veel bedrijven geven vaak kortingen of kortingscodes, anderen niet. Ook kunnen de reviews een goed beeld geven over de betrouwbaarheid van Bagage24.

Ben je al op de hoogte van de dienstverlening van dit bedrijf dan nodigen we je uit een beoordeling hierover achter te laten. Hiermee help je anderen om een goed beeld te krijgen over de service, prijzen, kortingen en leveringen. Zowel positieve als negatieve reviews dragen bij aan een complete indruk van een bedrijf. Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en op taalgebruik.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Bagage24

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Bagage24.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.