5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(3 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 3
  1. Beoordeling:

    10
    Mooie kattenbak!
    Heel tevreden over de mooie Hoopo kattenbak die mij viavia werd aangeraden, geen spijt van.
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reageer
  2. Beoordeling:

    10
    Goed artikel
    Zeer tevreden met de Hoopo bak en hij werd snel geleverd.
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reageer
  3. Beoordeling:

    10
    Schitterend en heel handig in gebruik
    De kattenbak is schitterend, daar krijg ik veel opmerkingen over van bezoek dus dat is leuk! Doordat de kattenbak goed in het interieur past valt hij niet meer op. Mijn kat heeft er weinig mening over maar is er wel content mee, dus dat is ook fijn!
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Hoopo

Hoopo is een online merk en verkoper van moderne kattenbakken en accessoires. De missie van Hoopo is om functionele kattenbakken met een modern ontwerp die tevens handig in gebruik zijn te ontwikkelen, dit wordt gedaan door een team dat enthousiast is van katten en de producten ervoor.. Dit heeft geleid tot een bondig maar sterk assortiment aan kattenbakken, namelijk 3 verschillende modellen in 3 verschillende kleuren. Daarnaast is er één accessoire set te koop in drie verschillende kleuren. De verkoper heeft zich niet alleen gericht op het design van de producten, maar zorgt er ook voor dat alle producten van gerecycled materiaal en daarmee duurzaam zijn. Bestellingen worden dezelfde dag verzonden mits er besteld is voor 22:00 uur, daarbij is er een bedenktijd van 30 dagen waarin de bestelling zonder opgaaf van reden kan worden teruggestuurd. Klanten kunnen de kattenbakken eenvoudig via de website van Hoopo kopen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Hoopo. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Reviews en beoordelingen van echte klanten van Hoopo zijn ontzettend nuttig bij het beoordelen of dit bedrijf iets voor jou is. Onze reviews zijn van echte klanten en worden handmatig gecontroleerd, zo weet jij zeker dat zowel de goede als slechte beoordelingen een eerlijk beeld schetsen van Hoopo. Is het bedrijf betrouwbaar, werken de kortingscodes en houden zij zich aan de verzendtijd?

Ook als je al ervaring hebt met het bedrijf horen we graag wat je ervan vond. Zo help jij andere klanten in de toekomst om voordat zij bestellen vast een beeld te geven wat ze kunnen verwachten. Echte reviews van echte klanten zijn onmisbaar in het uitvinden of bedrijven doen wat ze zeggen en of je veilig en betrouwbaar kunt bestellen.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Hoopo

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Hoopo.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.